Hallo, mijn naam is Nicole Slag en op dit moment ben ik de trotse eigenaar van 4 Rhodesian Ridgebacks:  Mawenzi, Thakadu, Timbila en Karani.  Helaas  niet meer onder ons Kibali, Kazuni en Mangeni ook hun zijn door mij gefokt onder de El-Faiyum naam en worden nog steeds heel erg gemist.

De stammoeder van mijn kennel is Kamnene El-Gouna de moeder van Kibali en Kazuni waar alles mee begonnen is.
Gouna was niet mijn eerste RR, dat was namelijk FAIYUM ( Cassandra Kim Angelique van Aemburen). Een naam die ik gauw veranderd heb in EL-Faiyum. Faiyum was een herplaats RR die in 2001 in mijn leven kwam helaas is zij veel te vroeg overleden aan botkanker. Aangezien mijn RR avontuur begonnen is met Faiyum. Heb ik EL-FAIYUM als mijn  kennelnaam geregistreerd. En in 2004 mijn eerste nest gefokt onder deze kennelnaam.

Voor mijn Ridgebacks heb ik nog 2 andere honden gehad namelijk  Fellow en Fester.
Helaas zijn beide honden ook niet meer in ons midden, maar ze zullen nooit worden vergeten. Verder woont hier ook nog een Europese korthaar  poes DIRKJE . en sinds kort een Ragdoll kater CUMULO

Ik train graag met mijn honden en uiteraard geniet ik ook van de wandelingen met mijn dames. Dit heeft er toe geleid dat ik nu als ZZP-er mijn eigen honden bedrijfje heb onder de naam CANI CARE COACH.
Hoe gaaf is het om van je hobby je werk te kunnen maken, en al mijn ervaringen als instructeur, en fokker, van dit fantastische ras te kunnen delen met mijn klanten.
Cani Care Coach is een uitlaat service, maar ik geef ook Puppy privé les aan huis en praktijk speuren op locatie.
Buiten het trainen met mijn honden, is het  ook het showen en het coursen  een hobby van mij.
Ik wens u veel plezier bij het lezen van deze site en hoop dat u wat heeft aan de extra informatie omtrent het ras de RHODESIAN RIDGEBACK.

Meer weten over mijn honden bedrijfje kijk maar eens op de website van

WWW.CANICARECOACH.NL 

3 generatie RR van jong naar oud, van links naar rechts, Timbila, Mawenzi en Kibali

logo Cani Care Coach

HEEFT U VRAGEN?
Neem dan contact met ons op!

© 2022 El-Faiyum Ridgebacks
Rhodesian Ridgeback pups