Hallo, mijn naam is Nicole Slag en op dit moment ben ik de trotse eigenaar van 4 Rhodesian Ridgebacks: Thakadu, Timbila , Karani en Mtumbi Helaas  niet meer onder ons Gouna, Kibali, Kazuni, Mangeni en Mawenzi behalve Gouna zijn de andere RR dames door mij gefokt onder de kennel naam El-Faiyum en worden nog steeds heel erg gemist. Ik hoop eind dit jaar begin volgende jaar mijn 5e zelf gefokte generatie aan te kunnen houden.

De stammoeder van mijn kennel is Kamnene El-Gouna de moeder van Kibali en Kazuni waar alles mee begonnen is.
Gouna was niet mijn eerste RR, dat was namelijk FAIYUM ( Cassandra Kim Angelique van Aemburen). Een naam die ik gauw veranderd heb in EL-Faiyum. Faiyum was een herplaats RR die in 2001 in mijn leven kwam helaas is zij veel te vroeg overleden aan botkanker. Aangezien mijn RR avontuur begonnen is met Faiyum. Heb ik EL-FAIYUM in 2003 als mijn  kennelnaam geregistreerd. En in 2004 mijn eerste nest gefokt onder deze naam. Inmiddels zijn we 19 nestje verder.

Voor mijn Ridgebacks heb ik nog 2 andere honden gehad namelijk  Fellow en Fester Fellow was mijn eerste hond haar heb ik destijds uit het asiel gehaald en Fester was haar dochter.  Verder woont hier ook nog een Europese korthaar  poes DIRKJE . en een Ragdoll kater CUMULO.

Ik train graag met mijn honden en uiteraard geniet ik ook van de wandelingen met mijn dames. Dit heeft er toe geleid dat ik nu als ZZP-er mijn eigen honden bedrijf heb onder de naam CANI CARE COACH.
Hoe gaaf is het om van je hobby je werk te kunnen maken, en al mijn ervaringen als instructeur, en fokker, van dit fantastische ras te kunnen delen met mijn klanten.
Cani Care Coach is een uitlaat service, maar ik geef ook Puppy privé les aan huis en praktijk speuren op locatie.
Buiten het trainen met mijn honden, is het  ook het showen en het coursen  een bezigheid van mij. Voor mijn eigen ontwikkeling volg ik momenteel de opleiding Exterieur en Beweging ( E & B ) van de Raad van Beheer.

Ik wens u veel plezier bij het lezen van deze site en hoop dat u wat heeft aan de extra informatie omtrent het ras de RHODESIAN RIDGEBACK.

Meer weten over mijn honden bedrijfje kijk maar eens op de website van

WWW.CANICARECOACH.NL 

3 generatie RR van jong naar oud, van links naar rechts, Timbila, Mawenzi en Kibali

logo Cani Care Coach

HEEFT U VRAGEN?
Neem dan contact met ons op!

© 2024 El-Faiyum Ridgebacks
Rhodesian Ridgeback pups